Zekerheden loslaten

Door: Sibylla Bantema, Directeur Aegon Hypotheken

Zekerheden loslaten
22–08–2013
“Nederlanders hebben hun vermogen in hun huis zitten. Je zou willen dat ze dat geld op enig moment weer los kunnen weken en investeren in bijvoorbeeld zorg”. Aan het woord is Sibylla Bantema (42), directeur Hypotheken van verzekeraar Aegon. Eén van de weinige financiële instellingen die er in de afgelopen jaren in is geslaagd juist méér hypotheken te verstrekken. "De meeste klanten hebben geen idee hoe ze er financieel voor staan, wij proberen ze te helpen dat in kaart te krijgen”.

NEDERLAND VERGRIJST, MENSEN WORDEN STEEDS OUDER EN DE KOSTEN VAN ZORG LOPEN OP. ZIE JE MOGELIJKHEDEN OM IN DE TOEKOMST DE KOSTEN VAN OUDER WORDEN IN NEDERLAND OP TE BLIJVEN BRENGEN?

Bantema: “Jazeker! Natuurlijk, er is vergrijzing. Dubbele vergrijzing zelfs: niet alleen zijn er meer ouderen, ze blijven ook langer in leven. En de overheid trekt zich terug. Maar we kunnen niet steeds naar de overheid kijken voor oplossingen. We moeten zelf meer verantwoordelijkheid nemen voor ons leven en voor de financiering ervan”.

U moet ingelogd zijn om het gehele artikel te kunnen lezen.

Alliantie Nederland Rookvrij!
Oude Gracht Groep
IKA Ned
Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit
VERA Health and Education
De Rookvrije Generatie